Home is where the heart is

Så himla bra helg. På fredagen var jag på yoga och sen kom Sara och Matilda till Lisa så vi åt middag på Bierhuis och drack drinkar på Terassen. På lördagen var tanken att vi skulle äta brunch och hänga hela dagen och sen festa på kvällen men jag vaknade med migrän och ångest deluxe vilket slutade med att jag istället åkte ut till Rickard och Annas stuga där Emil och Rickard och Anna och några andra kompisar var. Det blev skogspromenad och svampplockning, dopp i havet, god middag och bara massa mys. Precis vad jag behövde i det läget! Använde knappt mobilen på hela helgen så dessa är de enda bilderna jag har, den ena är tagen med Emils mobil (för jag ville ha ett foto så jag kunde kolla på den och minnas det mysiga) och den andra snodde jag från Annas snapchat.

Resten av kvällen blev det bara städ och fix här hemma, lite yoga på balkongen och kvällsmys i soffan.

Idag har jag jobbat, även om det tog lite emot att åka dit. Efterdyningarna från lördagen sitter fortfarande kvar och gjorde att jag helst legat hemma i soffan istället. Känner mig trött och sliten och spänd och lite stressad fortfarande. Det var väldigt längesedan jag kände så dock, och då jag hade datorn på jobbet åkte jag dit iallafall. Tänkte bara stanna till lunch och göra det viktigaste och sen fortsätta hemma, men jag blev kvar hela dagen. Jag förklarade läget för mina kollegor (vi har så pass bra relation allihopa så det är okej att prata om sånt vilket är SÅ HIMLA SKÖNT) så det kändes liksom okej att vara där ändå (mitt största problem sådana dagar är oftast att jag tycker att jag måste vara social och glad och pratsam jämt och att jag inte orkar det en sån dag, men jag har lärt mig släppa den pressen så då är det inte lika jobbigt att vara bland folk trots att jag inte är helt på g). Sen mötte jag Emil och vi storhandlade på Willys, så tog jag en kort löptur och gjorde lite yoga och nu har vi ätit en sen middag. Älskar vår nya lägenhet och vårt nya kök – för första gången på väääääldigt länge är jag sugen och motiverad till att laga mat! Och på tal om lägenheten, här kommer några första bilder.

Nu: sova.