”Flexibility is the key to stability”

Idag började jag dagen med en promenad och lite yoga där jag främst arbetade med en mobilityboll på ryggen pga sjukt spänd i övre delen av ryggen och skuldrorna den senaste tiden. Herreminskapare vad ont det gjorde men nu såhär i efterhand är det ju himla skönt (förutom huvudvärken som kom av att spänningarna släppte). Snacka om hatkärlek till den där lilla bollen, och framförallt är det sjukt hur en sån liten oskyldig sak kan orsaka sådan smärta! (När jag gjorde på sätesmuskeln gjorde det så ont så benet vek sig och skakade och jag fick hänga över en stol för att inte ramla OCH trodde jag skulle gråta eller svimma av smärta. Och då gjorde jag inte ens särskilt hårt utan träffade bara rätt punkt). Jag vet ju att så fort den värsta smärtan är borta så är det ju så skönt så det är bara att bita ihop. Måste dock bli bättre på att använda den!

Nu sitter jag och jobbar, ännu mer design-jobb idag. Morgonens motion och friska luft gjorde gott för min kreativitet och fokus iallafall, så nu är jag på g! (Det är ju såhär jag vill börja alla morgnar, men när jag ska till kontoret och vara där vid åtta är jag alldeles för trött för att orka gå upp och ta en promenad innan, då blir det som mest några minuters yoga, men kanske borde försöka tvinga mig själv upp och iväg några gånger så borde det ju bli lättare så småningom).

(Citat i rubriken av John Wooden).