Do what you can with what you have where you are

Vaknade mitt i natten med feber och skitont i halsen, så pass att jag inte ens kunde sova förrän jag tagit alvedon. Kände av det lite igår kväll men bara i halsen och hoppades med hela min själ att det inte skulle bryta ut, men hade tydligen inte sån tur. Så istället för möten i Stockholm både idag och imorn spenderar jag dagarna i soffan. Det är ju tur att jag är en person som tycker om att krypa upp i soffan och dricka mängder av te – och även kan jobba lite härifrån, men det är ju väldigt jobbigt och opassande att det skulle komma just nu. Men antar att det aldrig finns någon bra tid att vara sjuk på. Får bara göra det bästa av situationen och göra det viktigaste jobbet från soffan och sen vila och samla energi och kraft inför utbildningen som jag ska gå på torsdag och fredag.