What’s your story?

I torsdags och fredags var jag på utbildning i content marketing på My News Desk. Det handlade om att lära sig kommunicera ett innehåll, en story, snarare än en produkt eller tjänst. Intressant! Kursen innehöll lite skrivande (mest rubriker och ingresser i pressmeddelanden), foto, film och sociala medier. Ganska grundläggande i vissa delar men jag fick mycket tips och tricks som jag kommer kunna använda.

Fotouppgiften var att fota en person i en miljö där man kände sig hemma – klätterväggen var det enda idrottsliga eller liknande så därför min bild blev där.

På torsdag kväll lånade vi en bil och var på Ikea och handlade lite mer till lägenheten som vi behövde och sen hämtade vi balkongmöbler hos Emils syster så vi har nånting att sitta på där ute. Jag älskar ju att sitta ute oavsett tid på året så för mig är det aldrig för sent att få hit balkongmöbler, men kanske att vi köper nya i vår sen.

Och på tal om innehåll och story, igår publicerades den här artikeln om psykisk ohälsa/utbrändhet och yoga. Som jag skrev i mailet till reportern om varför det kändes viktigt att dela med mig av min historia: För att jag hoppas att om det sitter någon där ute och googlar efter sätt att må bättre på, precis så som jag gjorde för tre år sedan, så ska de hitta den här texten och få hopp, kanske något tips eller någon tanke som kan hjälpa dem på vägen. Jag vill att den här historien ska vara det jag sökte när jag mådde dåligt men inte riktigt hittade, för någon som mår dåligt idag.