It is not talking of love, but living in love that is everything

I söndags var det som sagt andra dagen av yogautbildningen där vi gick igenom massa positioner, assistering, anatomi och annat intressant. Som läxa skulle vi sedan assistera en klass hemma tills nästa gång, så igår efter jobbet var jag på Yogahuset och assisterade Julias Hatha Basic-klass (dvs nybörjarklass). Det var ganska svårt, speciellt när det var någon annans klass och det var proppfullt, men det var ändå sjukt lärorikt. När jag kom hem tränade jag lite extra på shavasana(avslappnings)-massage på Emil och det måste ha gått helt okej för han somnade, haha.
Idag började jag dagen med ett yogapass (mycket yoga blir det nu för tiden) och sedan har jag jobbat hela dagen som vanligt. Har de senaste dagarna bockat av minst tre stora saker som stått på min att-göra-lista huuuur länge som helst så det känns riktigt gött! Efter jobbet hade jag tid hos fysioterapeuten för stötvågsbehandling av hälen igen som tack och lov inte gjorde så ont denna gång (eller så hade jag ev skrämt upp mig själv och intalat mig att det var värre än vad det var så jag blev positivt överraskad) och eftersom det innebär att låta foten vila från belastning så mycket det går har det blivit en lugn kväll. Lite lugn, grundande yoga och nu lite pyssel med mail och planering. Jag ska snart berätta mer om allt men måste bara spika några delar till först!