Monday

Alltså, jag (och många i min närhet) tycker att jag fotar ganska mycket och ”onödiga” saker – men ändå har jag sällan såhär mitt i veckan (eller, i början av veckan för den delen) några bilder att visa upp?! Hur gör alla superbloggare som alltid har snygga bilder egentligen!? (Jo, jag vet att de fotar jämt och att det är deras jobb osv osv osv men ändåååå). Hursomhelst, idag har jag jobbat hela dagen, massa ekonomi och fakturering stod på schemat idag. Sen åkte jag till Yogahuset och observerade en klass och praktiserade en klass, så skönt var det! Speciellt eftersom jag har grym träningsvärk från helgen (hemsk fast ändå skön, alltså inte helt fruktansvärd denna gång, mer att det är en nice påminnelse om att jag rört på kroppen massa i helgen – precis som den vill). Sedan var det hem, äta, duscha och nu har jag skickat in uppgifterna till yogautbildningen (reflektioner om assisteringen och observationen) och fixat lite annat på datorn. Håller på och ska starta upp en enskild firma för barnyogan och sådär (framförallt, men även annat så småningom), men det var betydligt svårare än jag trott…. Många timmar har det blivit och ansökan är ännu inte ens inskickad. Tur jag ändå tycker att det är lite roligt (och att jag läser ekonomikursen och jobbar med ekonomi delvis så jag faktiskt förstår någonting!) och att det blir ännu roligare när det är klart! Stay tuned, ska snart berätta mer….. 🙂

Har som sagt inga bilder från dagen (vet inte hur roliga de hade varit ändå: gå upp och fixa sig, cykla till jobbet, jobba med ekonomi hela dagen, observera yogaklass (kunde knappast fota), gå på yogaklass (kunde ändå mindre fota), cykla hem, äta, duscha, fixa på datorn…), så här kommer den enda bilden jag har när jag yogan med barn – för ganska exakt två år sedan på besök i Schweiz, högst upp på La Grande Dixance, en stor dammlucka ett par-tre tusen meter upp i Alperna. Vi hade yogat lite hemma dagen innan så vi ville ta en cool yogabild där uppe på och man ser för visso inte så mycket utsikt, men däremot molen i bakgrunden vilket säger en del om hur högt upp vi är. Och såklart är den härlig också för det är mina fina värdbarn med på bilden också. Dags att åka tillbaka och hälsa på snart igen känner jag.

Och från samma helg hittade jag denna bild, hade ju inte tackat nej till att yoga där igen (på tal om att vilja åka tillbaka):