Jag är yogalärare!!!

(…. eller egentligen heter det väl yogainstruktör men jag tänker att det bara är en titel och det är väl inte ordet utan vad man gör med det som är det viktiga?!)

Den här helgen har varit så rolig – att få djupdyka in i lärarrollen och hur man konstruerar klasser, hur man lär ut på ett säkert och pedagogiskt sätt och allt annat som hör till rollen som yogalärare eller -instruktör. Igår fick vi i hemläxa att förbereda tio minuter av en klass som vi skulle presentera idag och det var så himla roligt. Det bästa var att samma sekund som jag ställde mig på mattan på scenen så släppte all nervositet och det kändes bara så rätt. Matilda som varit lärare under helgen sa att jag kändes/verkade väldigt säker och trygg både i mina egna positioner/min praktik och i rollen som lärare och det är verkligen så. Jag brukar ändå tycka det är jobbigt att låtsas hålla klasser på utbildningar eller så, men inte när det handlar om yoga! Då känns det bara så bra och roligt och rätt. Som att jag hör hemma där på mattan. Ser så mycket fram emot att börja hålla egna klasser! Jag ska se om det är möjligt att börja lite smått redan nu under den återstående hösten, typ vikariera lite och så, både för att komma igång när man har allt färskt i minnet men också för att det är så jäkla roligt!

Här kommer några bilder från dagen, de på mig är dock iscensatta (därav att folk sitter i bakgrunden…) då Lisa som fotat de andra körde ”min” klass.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.