Enskild firma!!!

Nu har jag enskild firma!!! Fick mailet med besked inatt så såg det nu på morgonen. Känns rätt sjukt måste jag säga, men så kul!! Nu kan jag börja ha yogaklasser på riktigt (och ta betalt för dem…) och göra allt annat som hör företagande till, och dessutom har jag en anledning och mer motivation till att fokusera rejält på redovisningskursen som jag läser.

I övrigt har jag inte så mycket spännande att berätta, det har mest varit jobb och träning de senaste dagarna. Och en tur till Emils föräldrar i Gimo häromdagen då han skulle träna damerna. Och där var det ännu mer vinter än i Uppsala vilket var såååå mysigt! Älskar snö och älskar vinter och älskar att det är på g nu!

(Bild tv utanför jobbet med typ slask, bild th i Gimo med minusgrader och puder)

Läste för övrigt en bra sak i min bok igår kväll (The power of Now, fortfarande). Det är ju precis så det är för mig, ibland känner jag mig som superwoman och ibland vill jag bara ligga i sängen hela dagen. Inte för att jag så ofta ligger i sängen hela dagen, men om jag inte lyssnar på den känslan och ens vilar lite extra så känner jag mig först sjuk (febrig oftast) och om det inte heller räcker, så blir jag sjuk på riktigt. Det må inte vara en fysiologisk förklaring men det är någon form av förklaring som visar att det inte är bara jag. Och det är en förklaring.