Yogaklass för förening

Hade min första yogaklass idag, för ett fotbollslag (flickor födda 2003). SÅ JÄKLA KUL! Älskar att undervisa, det känns bara så himla bra. Jag var inte ens nervös?!?! Det absolut bästa är att vi redan har två gånger inbokade till och det verkar finnas ett intresse även från andra håll. OCH så har jag tre eller fyra klasser under julschemat på Nordic Wellness inbokade och såklart, våren på både Nordic Wellness (poweryoga) och Yogahuset (barnyoga). Ser så fram emot allt och tänk att jag äntligen får göra detta?! Så många år som jag drömt om det och nu får jag möjligheten! Bara för att jag hade tålamod och vågade tro på att det skulle hända och lyssnade inåt och såklart – jobbade för det. Livet alltså!

​PS. Jobbar du i skola eller på ett företag eller är aktiv i en förening som är sugna på att testa yoga? Eftersom jag precis startat upp har ni möjlighet att testa till väldigt bra priser! *hint hint*