Colorful weekend

Igår inledde jag helgen med att sluta jobbet lite tidigare och spendera över en och en halv timme på gymmet. Hade någon liten tanke om att kika på black friday då jag tyckte att jag behövde lite nya saker, men sen fick jag ungefär 10000000 mail med erbjudanden under dagen och blev så irriterad på allt så bojkottade hela grejen. Varför konsumera massa saker som man knappt behöver bara för att det råkar vara (väldigt lite) billigare? Så, istället för att belöna mig själv med massa saker eller kläder, belönade jag mig med en lång stund på gymmet och endorfinerna som det ger. Helt klart en bättre variant av black friday (eller snarare colorful friday). Åkte hem, åt middag och däckade i soffan före nio…. Vaknade inte förrän Emil väckte mig halv ett, gick upp och borstade tänderna, gick och la mig och sov till nio i morse. Var nog lite trött efter de senaste veckorna, haha. Det var iallafall så skönt att sova ut och att vakna pigg och utvilad – och ganska tidigt!

Emil kollade på hockey och jag ville yoga (nackdelen med en etta….), så jag beslutade mig för att ta på massa kläder och yoga på balkongen. Älskar att yoga (eller röra mig/träna på något sätt) utomhus oavsett väder och vind, speciellt direkt på morgonen. Den friska luften – speciellt nu när det var nästan minusgrader – ger lite extra energi jämfört med om jag yogat instängd på våra fyrtio kvadrat. Så ett tips: ta på vinterkläderna och flytta ut din yogapraktik eller ditt träningspass. (Och för den som vill ha lite inspiration till yogapass så finns hela flödet på Instagram och Facebook).

Sen gick jag in, kröp ned i soffan under en filt och åt frukost framför vinterstudion. Vi har ju fortfarande ingen tv (en av sakerna vi kanske borde kollat på nu med Black friday men återigen, jag blev för irriterad på allt), så det är datorn som gäller, men det funkar det också.

Sen pluggade jag lite ekonomi, startade igång bokföringsprogram för företaget (gaaaaleeeeet!!!) och innan solen hann gå ner begav jag mig ut på en cykeltur. 10 kilometer blev det denna gång – så fantastiskt! (det var inte så mörkt som det ser ut på bilderna). Har bestämt mig för att försöka planera in en cykeltur (och då räknas inte vardagscyklingen till och från jobbet) och två gympass i veckan, och sedan resten av dagarna kan jag göra vad jag vill (yoga, promenad, mer gym, mer cykel, osv). Jag tycker ju dock inte om att tvinga mig själv till saker bara för att jag har bestämt något, så vi får väl se hur länge jag håller det, men det är ett bra riktmärke. Snart blir det ju förhoppningsvis snö och skidväder så då kommer det ju bli skidor också. (SOM JAG LÄNGTAR!!!!)

Sen har jag pluggat lite till (den där motivationen som jag hoppades på kom inte så snabbt som jag ville), och så har vi ätit middag. Nu: dusch och sen film! Köpte asgod glass (Lejonet och björnen) igår men jag hann ju aldrig äta den pga somnade direkt efter middagen, så jag ser fram emot att äta den idag!