Yoga gratis hemma med Yogobe

För dig som är sugen på att testa yoga men aldrig kommer dig för: du vet inte var du kan gå, du tycker inte att du har tid att gå till en studio, det är för dyrt eller du vet inte hur och vad du ska göra om du gör hemma. NU HAR DU CHANSEN! Yogobe erbjuder varje dag i december en gratis-video från deras sortiment. Videon finns på deras Facebooksida, och är tillgänglig bara den dagen. De flesta videosarna är mellan 5 och 30 minuter, så du har absolut ingen anledning till att inte göra det. Några dagar har redan gått men det är inte för sent att börja idag! Dagens video hittar du via bilden här nedan (obs, bara tillgänglig idag måndag alltså).

(Och för dig som bor i Uppsala och är yoga-sugen kan du komma och praktisera med mig på Nordic Wellness Heidenstams torg ikväll 19.30-20.30 där jag håller min första klass, iiiiiiiiiiiiihhh!!).