A pair of skis are the ultimate transportation to freedom

Nu syftar kanske inte citat i rubriken på skidspår tre kilometer hemifrån (mammas och Josts hus) MEN ÄNDÅ. Det är en frihetskänsla att vara ute i naturen, röra på sig och ännu mer när man börjar känna sig säker och stabil på skidorna. Och det var ändå väldigt fin utsikt där vi åkte idag också. (Framförallt är det frihetskänsla för mig att kunna packa in skidorna i bilen, hämta Josefine och köra ett par-tre kilometer för att hamna vid spåren, oavsett hur spåren är och det ser ut runtomkring).

Idag blev det sexton kilometer vid Pumpen i Hosjö i Falun. Som sagt bara några kilometer från mamma men väldigt fint! Idag hade jag dessutom bra fäste jämfört med tidigare dagar och fick till rätt bra teknik kändes det som. Nu är jag dock totalt stendöd efter så mycket skidåkning de senaste dagarna, min kropp är inte van vid så mycket av samma träning. Så ur den aspekten ska det bli skönt med ett litet avbrott och variation (typ morgondagens yogaklass), men såklart tråkigt att inte kunna åka skidor på flera veckor igen. Tjejvasan närmar sig ju med stormsteg.

Nu är jag på tåget till Uppsala, hade tänkt läsa min bok som jag håller på med (ett av mina nyårslöften är att läsa minst tio böcker under året, kanske inte jättesvårt för mig iochförsig) som är så himla bra, men tror jag ska sova istället faktiskt. Eller åtminstone bara ta det lugnt och lyssna på musik. Det var längesen jag åkte tåg och gjorde ingenting, brukar oftast behöva jobba på resan.