Lördagsjobb

Så, lördag morgon och jag är tillbaka i Uppsala sedan några dagar tillbaka. Dessvärre drog jag på mig världens influensa sista dagarna i Ronneby så den senaste veckan har bestått av vila, vila och lite mer vila. Nu börjar jag bli bättre och i skrivande stund sitter jag på tåget påväg till Stockholm och Bosön. Vi har utbildning med jobbet och jag ska hålla en föreläsning om kommunikation och krishantering – spännande!

Just det, såg en bild på instagram på ett handstående som jag var tvungen att testa igår när jag hade några minuter av energi. Behöver stå längre ifrån väggen för att kunna böja det bakre benet mer bakåt, men ändå rätt imponerad att jag klarade det. Klarade dessutom att från ingenstans kicka upp till handstående flera gånger vilket jag i princip inte klarat på ett år eller två. Längtar efter att bli frisk och kunna yoga och träna ordentligt nu när jag äntligen kommit igång!