Sunday funday

Det var sjukt kul att hålla föreläsningen igår! Pratade om kommunikation, sociala medier och hur vi kommunicerar på tävlingsarenan, och sen lite krishantering. Skulle verkligen vilja föreläsa mer (inte nödvändigtvis om kommunikation dock).

Idag är det dags för terminens första barnyoga vilket ska bli fantastiskt roligt men såklart också lite nervöst. Alla som någon gång jobbat med barn vet att det är en helt annan sak att anordna en aktivitet under en viss tid för ett gäng fyraåringar jämfört med vuxna, eller åttaåringar för den delen. Men det blir kul! Mamma hade hittat detta i en bok igår och de sista raderna är en av anledningarna till att barnyoga är viktigt och kan göra skillnad.

Nu ska jag gå upp och äta frukost och kanske ta en promenad om jag orkar (fortfarande superförkyld…..), det verkar vara fint väder ute och lite frisk luft och solsken är alltid bra.