Yoga Games 2018 – be more you

Wow säger jag bara – vilken helg! Så mycket yoga (tolv timmar för att vara exakt) och andning, närvaro och meditation och rörelse och anatomi och utforskande av kroppen och kramar och vänner och känslor. Herregud så mycket känslor. Så mycket av allt. Det finns så mycket jag vill skriva, så mycket att dela med mig av men på samma gång saknar jag ord. Det är för stort, för omfattande, för obeskrivbart. Det måste upplevas. Det enda jag kan säga är det som mer eller mindre varit ett genomgående tema på alla klasser och föresläsningar: be more you. Bli mer du. Var dig själv, lyssna inåt, följ ditt hjärta. Våga dröm och be och hoppas och lita på universum. Be. More. You.

Här kommer en bildbomb från dagarna i Stockholm (åkte redan på fredag förmiddag och jobbade därifrån under dagen) men jag har inte använt mobilen så mycket så det mesta är bara från början av varje klass för att liksom minnas den (jag minns bättre av att kolla på en bild). Några är dessutom printscreens från mina egna Instagram- eller Snapchatvideos, därav kvaliteten. I oordning blev de också, men ni får överleva det med.

Bodde på supermysigt hotell, Hellstens malmgård tror jag det hette. Tips!!