Wherever we plant love, love grows

Minns du det där inlägget jag skrev om den där lilla rösten inuti som säger vad du är och inte är? En sån sak som jag tänker om mig själv är att jag är en sån som inte kan hålla liv i växter och som inte alls har gröna fingrar. Well, förra året lyckades jag få ett tjugo-tal tomater inomhus och nu börjar vår lägenhet likna ett växthus. Vissa av plantorna fick jag dessutom för över en månad sedan – som sticklingar – och de både lever och har växt vilket är ett mycket bra tecken. Och det viktigaste av allt: jag tycker att det är kul att pyssla med dem! Det gör mig absolut till någon som både kan hålla liv i växter, som har gröna fingrar och någon som håller på med växter.

Idag cyklade jag ut till Boländerna för att lämna in mina gamla kameror till försäljning men hamnade även på både Rusta och Plantagen. Hittade så mycket fin inredning (japp på Rusta också, jag bryr mig inte så mycket om vilken butik det kommer ifrån bara det är snyggt): kuddar och filtar och vaser och krukor och en massa växter jag ville ha. Eftersom jag cyklade OCH har en budget att följa numera (mer om den en annan dag) så handlade jag bara två småväxter och krukor till samt krukor och frön för att kunna så både grönsaker och kryddor senare i vår. Avvaktar med grönsakerna men några av kryddorna satte jag redan nu och såhär ser vår lägenhet ut numera (andra fönstret är överbelamrat med orkidéer som inte blommar just nu, sådär kul att ha i fönstret men vet inte var de ska stå annars…..). Jag älskar att ha blommor och växter inomhus – det blir så mycket mer hemtrevligt!