Uppsala yogar

I helgen är det Uppsala Yogar, vilket är typ en yogafestival. Alla (?) studios i stan håller donationsklasser där pengarna går direkt till Uppsala tjej- och transjour. Fint initiativ och kul då det är lite speciella klasser. Dock gick jag bara på en idag, funka vinyasa som min vän Carro höll. Superrolig (och svettig) klass med dansparty mitt på ljusa dagen. Sen åt jag lunch med Lisa i flera timmar, perfekt lördag. Och det bästa var nog (nåja, såklart inte det bästa, det var ju att få yoga och träffa alla fina vänner <3) att när jag kom hem vid två-tre så hade jag redan hunnit äta frukost, yoga och umgås med Lisa i flera timmar. Jag tycker verkligen bättre om att lägga mig tidigt och vakna tidigt, än att vara ute halva natten och sova halva dagen (för att säga emot mig själv och mitt resonemang häromdagen om att leva life, men som sagt behöver ju inte leva life betyda att dricka alkohol eller festa eller vara ute sent….). Sen har jag fixat lite med kommande yogaklasser och äntligen skaffat mig en egen domän och hemsida! När detta inlägg publiceras kommer den ju vara up and running och det känns lite läskigt men också väldigt kul. Jag tänker att det får vara ett work in progress och något jag förbättrar och utvecklar med tiden (till exempel importera den gamla bloggen utan att hela systemet kraschar).

Ett dagens mindful innan jag slutar skriva: skulle göra tacopaj till kvällsmat, hade köpt en färdig pajdeg som jag brukar (mvh lite lat ja) men insåg när jag skulle ta den att sista förbrukningsdag varit. I tveksamheten kring om den fortfarande var ätbar läste jag även innehållsförteckningen och insåg att pajdegen innehöll etanol (!!!). Efter att ha läst det kände jag mig rättså äcklad så det slutade med att jag googlade upp ett superenkelt pajdegsrecept och slängde ihop en egen (varför jag aldrig gjort det innan när det är så enkelt är en annan femma, men bättre sent än aldrig) och köpedegen åkte direkt i soptunnan.

Nu: sovdags! Imorn ska jag hålla en prova-på-barnyoga-klass innan de vanliga för Uppsala Yogar. Så har du barn mellan 4 och 11 år och vill yoga för en god sak, kom till Yogahuset klockan 13.30!