Wherever you go, go with all your heart

Hade lyxen att få massage av Izabella idag efter jobbet då hon utbildar sig till massör och behövde träna och jag älskar massage (vem gör inte?!). Sen hängde vi kvar i studion (ännu en sak jag älskar) ett tag och pratade och drack te. Så mysigt – och så fantastiskt med människor en inte känner superbra men där samtalsämnena ändå inte bara handlar om vad en jobbar med och vädret och annat small talk, utan faktiskt om andra saker också. Saker som betyder något. Som att göra det en brinner för och lyssna på hjärtat, till exempel.

Därefter åkte jag upp till Nordic Wellness för att hålla en yogaklass där, den ordinarie instruktören var sjuk så jag hoppade in. Och det kändes sååååå bra! Jag och Izabella pratade lite innan om det här med att förbereda klasser innan eller inte, jag gör det ju alltid men svävar ofta iväg när jag väl instruerar, och samma sak blev det idag. Hade en klass som jag hade tänkt köra men när jag väl stod på scenen och mattan gjorde jag nog bara hälften av det. Resultatet? BÄTTRE än det jag hade tänkt från början. Det kändes som att det blev en perfekt kombination av allt (tycker jag, men alla är såklart olika och har olika behov olika dagar). Hur som helst blev det i alla fall ett väldigt tydligt exempel på hur livet funkar om en bara lyssnar på hjärtat, precis som vi hade pratat om innan.

Bjuder på en fin bild på himlen och lite av Uppsalas siluett (eller tågstation…..) när jag var påväg från Yogahuset till Nordic Wellness.