Friskvård

Idag började jag dagen med att jobba lite hemma, skulle korrläsa en text så passade på att göra det samtidigt som jag åt frukost i soffan. Ändå skön start på dagen, borde kanske jobba hemifrån oftare på morgonen. Bara en timme typ… sen skulle jag åka till jobbet och gymma på eftermiddagen som veckans friskvårdstimme, men lockades så av solen så jag ändrade mina planer och åkte en tur på skidorna då istället. Också något jag gärna skulle börja fler dagar med! Kom hem igen, jobbade lite i underställ (älskar det!!!) medan jag åt en andra frukost och åkte till jobbet strax innan lunch. Det bästa är att jag var sjukt effektiv och fokuserad hela dagen så det om något motiverar ju att göra såhär fler dagar! (Behöver ju inte åka så långt och länge, och nu är ju solen uppe tidigt så en skulle kunna vara ute redan vid typ sju på morgonen och åka, det tåls att tänkas på!)

Bjuder på en bildbomb från dagens skidtur (ja jag hann åka skidor också, fotade inte bara haha), nu ska jag göra mig klar för 25-årsfest!