Easter holiday

I torsdags åkte jag till Dalarna för att fira påsk. Passande nog, såhär inför långledig helg och slutet på Mindful March, så tog min surf slut i mobilen så hela helgen har jag bara njutit av att umgås med familjen och vänner och åka skidor och pulka och slalom och grilla korv och läsa och bara njuta av vårvinter och livet i allmänhet. Köpte ju GoProkameran väldigt lägligt inför (kan också ha varit så att jag köpte den för att jag ville ha den till påsk) så har fotat massa med den. Här kommer därför en bildbomb från helgen.

Det var vårkänslor när jag lämnade Uppsala med all packning.

Som alltid när en ska åka tåg blev det tågstrul vilket resulterade i en extra timme på stationen i Uppsala. Tack och lov var det solsken och härligt väder och jag hade flera böcker i väskan så precis som back in the days satt jag i solen och läste och det var SÅ SKÖNT. När jag bodde i Frankrike och Schweiz hade jag alltid en bok i väskan och läste så fort jag behövde slå ihjäl lite tid, men nu sitter en ju alltid med mobilen och scrollar på Facebook och Instagram i flera timmar istället. Redan här kände jag att surfen tog slut väldigt lägligt.

Fick sällskap av mamma på tåget hem (när tåget äntligen kom…). Sen började påskhelgen på riktigt direkt när vi kom hem:

På kvällen träffade jag Josefine och Anders men det har jag inga bilder ifrån. På fredagen hängde vi i Bergebo och åkte pulka och grillade korv:

På kvällen åt vi tacos hos mormor och morfar men det har jag inga bilder ifrån. På lördagen kollade jag och Jost cykel och sen tog jag och mamma en tur till Bjursås och åkte längdskidor. Hade lite otur men hittade till slut fina (dock isiga) spår och fantastisk utsikt!

Igår hade vi bjudit in till brunch och det fanns smoothies och juicer och pancakes och gott bröd och ägghalvor och en massa annat.

Sen hälsade jag på farmor några timmar men det har jag inte heller några bilder ifrån. Idag avslutade jag påskhelgen bokstavligen på topp med slalom i Bjursås. Strålande sol, manchester, perfekt snö och runt nollan i temperatur. Hann med nästan tre timmars åkning innan vi behövde åka hem och packa ihop inför tåget hem till Uppsala.

Klippte även ihop en film som du kan se här nedan (bläddra bland bilderna så finns filmen längst till höger). Det var väldigt kul att filma och klippa ihop och såklart att se i efterhand – och väldigt enkelt dessutom – så räkna med fler filmer framöver!