Fredagsfys före fredagsmys

Imorse hade jag tid hos fysioterapeuten igen, näst sista behandlingen och det börjar bli mycket bättre! Sen cyklade jag en liten extra tur och hämtade saker på kontoret, körde lite överkroppsstyrka på balkongen och jobbade sen hemifrån hela dagen. Hur härligt är det inte att kunna sitta i solen på balkongen och jobba?!?!

För träningsinspiration så är detta ungefär vad jag körde (men inte i exakt den ordningen):

rodd med hantlar

militärpress med hantlar

rodd med gummiband i räcket

armlyft med hantlar

tricepsarmhävningar + ”vanliga” (bredare)

jorden runt med hantel (rygglyft-variant)

planka + sidoplanka

sidoböj med hantlar

planka med rodd på hantlar

bicepscurls (stående)

Brukar köra ungefär 3×8 på varje, och för att spara lite tid och få upp flåset lite varvar jag mellan två övningar hela tiden (alltså åtta av ena, åtta av andra, åtta av ena, åtta av andra, osv). Har inte särskilt tunga hantlar så vissa övningar körde jag lite mer än åtta reps också (och vissa var åtta nästan så jag inte orkade).