Träningsutmaning

Denna vecka har vi en tränings- och antidopingutmaning på jobbet som kort sagt går ut på att göra något träningsrelaterat som är en utmaning för dig, posta om det på sociala medier och även skriva kort om antidoping. Som pris kan en vinna träningskläder från vår klädsponsor. Jag kan – av naturliga skäl (typ att jag är en del av juryn) inte vara med i själva tävlingen men jag ÄLSKAR utmaningar och speciellt när det gäller träning så jag tänkte hoppa på den delen iallafall. Egentligen började jag ju (oplanerat) redan i lördags med en mils skejt men utmaningen började ju igår på riktigt. Så, jag kickstartade veckan med en bodypumpklass innan min yogaklass. Har tänkt göra det i månader men inte tagit mig iväg i tid. Resultatet blev en FRUKTANSVÄRD träningsvärk idag och en ganska förvirrad instruktör på yogaklassen efteråt pga SÅ TRÖTT. (Note to self: ta med något lätt att äta innan yogan nästa gång)

Idag fortsatte jag utmaningen med en cykeltur. Skulle egentligen vila men det var så härligt väder så tänkte cykla lite bara för att röra bort träningsvärken, och plötsligt hade det blivit två mil.

Nu: sova!

Här kan du läsa mer om utmaningen om du vill vara med. Den är öppen för dig som är student vid ett eftergymnasialt lärosäte i Sverige eller medlem i en studentidrottsförening!