Spring feeling

De senaste dagarna har våren verkligen kommit till stan och jag har njutit till fullo! Jag vet att jag sa härommånaden att vinter (eller allra helst vårvinter) är min favoritårstid, men våren är inte heller helt dum faktiskt. Att kunna gå ut i bara tunn jacka, träna utomhus (okej det gör jag i och för sig jämt), sitta ute på kvällarna, osv. Jag älskar det! Det har därför blivit flera kvällar med middag på balkongen och några morgnar därute med yoga och/eller frukost.

I onsdags träffade jag Lisa efter jobbet, satt på uteservering och drack vin och åt god macka och sen en glass på det. Igår var jag på nätverksträff på Arlanda vilket var väldigt lärorikt och trevligt (och sjukt fina lokaler!) och sen var jag på en yogaklass på Yogahuset efteråt där jag verkligen fick träna på att sätta egot åt sidan – jag var fortfarande så trött och sliten från måndagens och tisdagens träning så jag hade varken balans, styrka eller koordination. Men det var skönt som alltid! Idag har vi slutligen bokat in lunchträning med jobbet på Campus1477 – Kettlebell intervall. Svinjobbigt (men ändå inte så jobbigt som jag trott, det är ändå ett bra tecken på att jag blivit starkare (eller inte tog ut mig tillräckligt, eller hade förväntat mig det absolut värsta, haha)) men så himla roligt! Älskar ju sådana pass, borde verkligen gå på det oftare (det finns ju några liknande på Nordic Wellness, inte med just kettlebells men där man tränar styrka och kondition och allt supereffektivt i tex 45 minuter). Sen cyklade jag hem efter lunch och jobbade hemifrån solen på balkongen resten av dagen.

I helgen ska jag yoga, träffa kompisar, äta brunch och försöka hinna med en längre cykeltur på några timmar på söndag. Jag tänker att jag packar smoothie och lite så i ryggsäcken och tar med så kan jag pausa mitt i om jag vill och göra det till en upplevelse istället för bara träning. Så om någon har tips på utflyktsmål (som lämpar sig för landsvägscykling-ish) inom ett par mil från Uppsala – hit me!