Mother nature

Alltså, naturen…… hur fantastisk är den inte? Jag är så fascinerad över hur mina odlingar växer för varje dag (för att inte tala om hur mycket de växt när jag var i Karlstad en vecka). Tänk – lite sol och lite vatten och det växer från ett litet frö (direkt från en tomatskiva bla) till en ätbar växt!

Lite såhär såg det ut förra tisdagen:

Såhär såg det ut en vecka senare:

Basilika, tomat, sallad, gräslök, persilja, dill. Gräslöken sådde jag precis innan jag åkte och den kom upp nu häromdagen! (Trodde först det var smultron pga hade troligtvis satt märkningarna fel, för jag gissar att det snarare är gräslök, lite tråkigt dock!). Ser fram emot att laga och äta mat med hemodlade kryddor och grönsaker i sommar iallafall. Och tills dess ska jag fortsätta fascineras över hur otrolig naturen är.