Summertime and the living is easy

Sommaren verkar vara här för att stanna ett tag till men jag har som sagt varit krasslig hela veckan. Igår låg jag därför på balkongen och läste hela dagen tills jag råkat bränna mig och då cyklade jag till Boländerna för att uträtta ärenden. Fick ungefär hälften fixat, resten gick inte så bra. Sen åkte jag hem och bäddade ner mig i soffan på balkongen igen.

Idag har jag däremot haft en något mer produktiv dag. Hittade en våtdräkt på blocket som ska vara asbra men till ett vääääldigt bra pris, dock fanns den i Täby. Efter mycket pusslande fick jag låna Cecilias bil så jag cyklade till Sunnersta, körde till Täby och provade (och köpte!) våtdräkten som satt perfekt, och körde sen tillbaka. Sen mötte jag Lisa vid Lyssnaängsbadet och solade och badade ett par timmar. Testade våtdräkten i vattnet och den var fortfarande asbra så nu blir det open water-träning hädanefter! Sen cyklade jag hem och nu ligger jag återigen nerbäddad på balkongen och väntar på middag. Skönt trött efter cykel och bad, varm från att ha varit i solen och rört på mig och från filten men samtidigt omgiven av den friska sommarkvällsluften. Känslan just nu: AAAAAH LIIIIVEEET ❤️❤️❤️❤️❤️ älskar det!

Ps. HUR SNYGG är inte min våtdräkt?!?!?!?! Kände mig som värsta proffset, alternativt som värsta coola surfartjejen, hehehe. Det blir nästa projekt bara Tjejklassikern är klar!