Meatfree monday

Som sagt vill jag börja äta mer vegetariskt (eller veganskt men dit känns steget något större i dagsläget) och idag när jag kom hem från jobbet ekade kylen ganska tom. Hade dock vegetariska (veganska till och med tror jag?) filébitar från Hälsans kök i frysen, hittade tacosås- och krydda, några grönsaker och tortillas så lyckades slänga ihop en vegetarisk taco till kvällsmat. Och så gott det blev! Ser inte mycket ut för världen men det smakade fantastiskt, och det ger inte alls samma tunga mättnadskänsla som med kött.

Såhär gjorde jag:

Stekte filébitarna i kokosolja, blandade i chicken taco-krydda, riven morot och vatten. Hackade grönsaker (sallad, tomat, majs), slängde på allt på en tortilla och toppade med någon tropical salsa taco-sås som vi hade i kylen. SÅ GOTT!

Nu: yogaklass!