Life happens at the end of your comfort zone

Imorse hade jag och Anna planterat in en träningsdejt eftersom det var enda tillfället vi båda kunde, så klockan 06.20 satt jag på cykeln på väg till jobbet för att lämna ombyte, matlåda och allt och klockan 07.00 möttes vi för cykelträning. Totalt cyklade jag 30 kilometer imorse, varav 25 med Anna och hennes kollega Emma som också var med. Så bra start på dagen med träning, solsken och trevlig sällskap. Dessutom cyklade vi i ett tempo som jag nog aldrig cyklat i innan vilket var bra träning för en som gärna latar sig lite – runt 25km/h under en stor del av passet (se sista bilden, de första 5,5 km och de sista 3 är ju inne i stan bland bilar före och efter att vi tränat). Måste bli bättre på att pusha mig lite när jag tränar ensam också, det är ju utanför comfort zonen som det blir skillnad, inte när en cyklar i samma – ganska lugna – tempo som alltid. Och jag tycker ju att det är skönt och kul både när jag gör det och efteråt, ändå så är det så svårt att ta sig över den där tröskeln… Det var iallafall skönt att ha träningen avklarad innan jobbet, speciellt eftersom jag hade möte på kvällen så gick från jobbet först 19.15.

Har tyvärr inga roliga bilder än såhär – måste bli bättre på att fota igen känner jag för nu har det varit riktigt illa ett tag.

Nåja, nu ska jag kika lite på yogaklasserna jag ska ha onsdag (poweryoga – Nordic Wellness Stenhagen) och torsdag (barnyoga – Botaniska Trädgården) sen sova tidigt. Kom hem sent från yogan igår och var ju uppe väldigt tidigt idag så är något trött nu.