Lift people up to their potential and higher self

Så, det går lite sådär med skrivandet, livet kommer liksom emellan…. Men förra helgen sprang iallafall jag och tjejdelen av släkten Tjejmilen i Stockholm. Det blev en helhelg i huvudstaden med hotell, god mat, massa gående på stan och såklart loppet. Hade tänkt sikta på personbästa då jag kände mig i superform häromveckan, men efter knäproblemet på Stockholm triathlon så beslutade jag mig – i startfållan förvisso – för att inte pressa så hårt ändå. Istället sprang jag hela loppet med mamma, precis som alla andra år, vilket egentligen var roligare än alla personbästa i världen (det är ju betydligt roligare att göra en sådan sak tillsammans och gå i mål tillsammans än själv – personbästa kan man göra när som helst). Lyckades dessutom pusha henne till ett personbästa och vårt rekord på Tjejmilen vilket också var himla roligt.

Och på tal om roliga saker och lopp så blev hon så peppad av det så vi har nu anmält oss till Kortklassikern (tänkte ta Tjejklassikern men sen ville Jost med så då kör vi korta som är öppet för alla). Jag är redan anmäld till Vasan sedan tidigare med Josefine, men resten kör jag med mamma och Jost – och vi börjar med Rosa bandet-loppet (Lidingö korta) redan den sista september! Mitt mål är att få bättre tider än detta år på alla grenar, men vi får se… Någonting säger mig att jag lika gärna skulle kunna stå i startfållan och hellre vilja göra hela alltet tillsammans med dem istället och då tänker jag att det får vara okej också. Jag gör det ju inte för prestationen utan för upplevelsen och för att det är kul.

Och slutligen på tal om att pusha någon så har jag ju äntligen börjat plugga igen! En vecka har gått där det mesta har varit rätt basic och sådant jag redan gjort (vetenskapsteori, studieteknik, mm) men det lilla vi snuddat vid fysioterapi har varit intressant och känts superbra. Det har även varit nollning/inspark men jag har bara varit med på några grejer – är inte så sugen på fest, har jobbat vissa gånger och känner inte den där paniken över att vara med på allt och lära känna alla übersnabbt denna gång eftersom jag redan har mitt liv här (till skillnad från när jag började i Östersund eller Kristianstad, eller flyttade till Uppsala för den delen). Men det är några fler aktiviteter de kommande två veckorna som jag absolut ska vara med på några av dem!

Nu ska jag gå och göra min plikt som medborgare och rösta så jag har det gjort, sen ska jag mysa i soffan resten av kvällen.