Hello autumn

Eftersom träning är den bästa medicinen mot stress så började jag gårdagen (som gick i ett resten av dagen) med en kort men superhärlig löptur. Ganska seg kropp efter eventuellt lite för lite vila denna vecka (och crossfiten dagen innan?!), men solen sken och det var superhärlig höstmorgon-kyla ute. Och så fint med alla färger på träden! Kolla bara:

Dessutom blev det vantar- och pannbandspremiär då det var 1 grad ute.

Sen var jag hos frisören, jobbade några timmar på SAIF, cyklade till Fyrishov och hämtade ett paket och sen jobbade jag i receptionen på Nordic hela eftermiddagen och kvällen. Kom hem efter halv tio igår kväll, packade lite, duschade och sov. Nu sitter jag på tåget och är snart framme i Falun där jag ska hänga i helgen. Just nu skiner solen, det är en nästan helt blå himmel och träden är sådär fint gul-orange-röda (till skillnad från i Uppsala där det var en betydligt gråare höstmorgon idag, se bild nedan). Ser fram emot en härlig helg, förutom att umgås med familjen och träffa släkten, så tänker jag försöka passa på att vara utomhus i skogen/naturen en massa.

Nu ska jag packa ihop och kliva av tåget!